Cupa SpumĂ BOX

Atmosfera si Spectacol

După succesul primei ediții, Cupa Spumă Box revine în acest an cu o a doua ediție care promite și mai multă acțiune, emoție și spectacole de neuitat. Turneul de box care a captivat deja fanii sportului își deschide din nou porțile pentru a aduce pe ring cei mai curajoși pugiliști.

În fiecare an, Cupa Spumă Box își propune să depășească toate așteptările. Vor participa atât luptători consacrați cât și tinere talente, fiecare pregătit să își demonstreze abilitățile și să lupte pentru trofeu. Programul evenimentului include meciuri intens disputate, fiecare aducându-ne mai aproape de a afla cine va fi următorul campion. Acesta este locul unde pasiunea pentru box prinde viață. Fiecare meci este o demonstrație de forță, tehnică și determinare.


Ne vedem la Cupa Spuma Box!

Sponsorizare si Parteneriate

Dacă dorești să te alături acestei aventuri și să îți promovezi brandul în fața unei audiențe pasionate și diverse, consideră oportunitatea de a deveni sponsor al Cupei Spumă Box. Contactează-ne pentru detalii despre pachetele de sponsorizare disponibile și beneficiile asociate.

Imagini de la CUPA “SPUMA box” Editia I AUGUST 2023