contact

fa parte din comunitate

vrei sa aflii mai multe?

Îți punem la dispoziție mai jos mijloacele prin care ne poți contacta. De asemenea ne poti găsi pe Google Maps și urmari pe site-urile de Social Media.

Absolut! Toate cursurile noastre de box începători sunt fără contact și au loc pe sacii de box. Înainte de primul curs, veți primi o scurtă demonstrație de la antrenorul nostru despre tehnica și forma adecvată, care vă va oferi toate instrumentele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă face drum prin acest sport. Ca întotdeauna, lucrați în ritmul dvs. și luați pauze după cum este necesar.

Antrenamentul este pentru toate nivelurile! Vă sugerăm să urmați mai întâi 2,3 antrenamente de box și să vorbiți cu antrenorul înainte de a lua o decizie.

Vă vom oferi o pereche de mănuși pentru prima dvs. sesiune cu noi. Vă recomandăm sa vă achizitionați legaturi/bandaje. Vă recomandăm o ținută lejera, sport, pentru fiecare antrenament. Pentru sesiunile mai avansate de sparring vă punem la dispoziție căști de protecție.

Boxul folosește o varietate de mușchi simultan și necesită o mișcare rapidă, așa că este un sport excelent pentru creșterea rezistenței cardio. Creșterea ritmului cardiac nu numai că vă ajută să pierdeți în greutate, dar vă ajută să vă întăriți inima, să controlați tensiunea arterială și să reduceți riscul de boli de inimă și diabet de tip 2.

PROGRAM

Program sală
Luni
Marți
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
16:30 – 20:30
16:30 – 20:30
16:30 – 20:30
16:30 – 20:30
16:30 – 20:30
10:00 – 12:30
10:00 – 12:30